چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران

تصمیم آمریکا برای آزادسازی بخش دیگری از ذخایر نفتی خود

تصمیم آمریکا برای آزادسازی بخش دیگری از ذخایر نفتی خود آمریکا قصد دارد با حفظ توازن در بازار نفت، ۱۰ تا ۱۵ میلیون بشکه از ذخایر نفتی خود را آزاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر. آمریکا اعلام کرد در راستای برقراری توازن در بازار نفت و پایین نگه‌داشتن قیمت نفت به اندازه کنونی، قصد دارد ۱۰ تا ۱۵ میلیون بشکه از ذخایر نفتی خود را آزاد کند.

خبرگزاری بلومبرگ در پیامی توییتری اعلام کرد: «کاخ سفید ضمن اعلام این تصمیم در بخش انرژی گفته است قصد دارد تا ذخایر استراتژیک آمریکا را نیز پر کند.»

پیش از این کشور‌های عضو اوپک پلاس موافقت کردند تا تولید نفت را از ماه نوامبر به میزان ۲ میلیون بشکه در روز کاهش دهند و سطوح مورد توافق برای ماه اوت را به عنوان پایگاه مرجع در نظر بگیرند. این اقدام، نشان دهنده تمایل کشور‌های تولیدکننده نفت برای جلوگیری از کاهش اخیر قیمت‌های جهانی است.

این تصمیم باعث شد تا مقامات آمریکایی به شدت از تصمیم ریاض انتقاد کردند، اکنون کشور‌های غربی به دلیل تحریم حوزه انرژی روسیه با افزایش بهای سوخت و تورم بالا دست به گریبان هستند و تصمیم اوپک پلاس برای کاهش عرضه می‌تواند باعث ایجاد رکود اقتصادی در این کشور‌ها شود.

در همین راستا روز گذشته «برنی سندرز» سناتور دموکرات آمریکایی، نسبت به تعامل سلاح میان واشنگتن و ریاض واکنش داد و خواستار توقف ارسال سلاح شد.

در مقابل هم «سهیل المزروعی» وزیر انرژی و زیرساخت امارات، مدعی شد تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت یک تصمیم کاملا فنی بوده است. پیش از این نیز «هیثم الغیص» دبیرکل سازمان اوپک اعلام کرده بود که تصمیم اوپک پلاس درباره کاهش تولید نفت تصمیم درست در زمان مناسب بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار